Email suscrit correctament. T´hem enviat un email per a que puguis confirmar la teva subscripció.
930 044 671 - 620 895 893

Activitats OUTDOORS per a empreses —> bonificable!!!

accio3 ha creat una sèrie d’activitats outdoor lúdiques, que a més es poden bonificar com formació.accio3 ha creat una sèrie d’activitats outdoor lúdiques, que a més es poden bonificar com formació.

És un model formatiu a mida basat en experiències vivencials a l’aire lliure: activitats guiades amb una metodologia d’aprenentatge a través de l’experiència directe, amb l’objectiu de millorar la comunicació, fomentar el treball en equip, reforçar a resistència a l’estrés, guanyar en confiança…

Botiga online

Prestashop, crea la teva pròpia botiga online

Disseny i programació de botigues online a mida, adaptades a les exigències de cada client i del mercat online. Desenvolupem cada disseny amb la creació d’elements per a que la seva empresa estigui ben posicionada a la xarxa: banners, emailings, catàlegs online, animacions, etc. El servei també inclou la formació adequada per a que cada client pugui actualitzar la seva tenda online de forma autònoma. També oferim un manteniment integral per a tenir sempre al dia la seva Botiga Online.

Presentacions amb PREZI o POWERPOINT

Curs de PREZI, accio3, més de 25 edicions fetes amb èxit

Ha de presentar un projecte, curs, servei, taller, idea, novetat, presentació corporativa, mapa mental, currículum…???
Fem presentacions dinàmiques i molt vistoses  per diferenciar-se de la resta, i sorprendre a l’audiència amb una presentació original.

Selecció de formadors

Selecció de formadorsaccio3 garantim que tots els nostres formadors disposin de totes les competències necessàries en la seva especialitat formativa, a fi d’assegurar la qualitat en la formació que imparteixen.
Servei dirigit a centres de formació: Disposem d’una base de dades de formadors en les següents especialitats: Disseny Web, Imatge digital,  Internet 2.0, Màrqueting, Ofimàtica,  Programació, IBM AS/400, Habilitats directives…

Coordinació de cursos

Coordinació de cursosD’interès per a formadors freelance o empreses de formació: gestió de les inscripcions (altes, baixes, cobrament…), control d’assistència, certificats de participació, emails de cortesia/recordatoris als alumnes, gestió del material didàctic, lloguer d’aula/espai, coordinació amb el/s docent/s, gestió d’exàmens, presentació-clausura de cursos…

Tasques administratives

accio3 ofereix serveis administratius a petites i mitjanes empreses, professionals i autònoms:

  • Textos i documents: elaboració, revisió, correcció, classificació i arxiu.
  • Full de càlcul-Excel: Introducció de dades, elaboració de fulls i gràfics.
  • Presentacions amb Powerpoint o Prezi.
  • Factures: elaboració i control del cobrament de les mateixes

Informació sense compromís

Clients opinen

Aspectes del formador… “Un professional que sap del que està parlant. El recomanaria…”

La actividad me ha parecido muy entretenida, para fomentar el trabajo en equipo y la colaboración entre los miembros de la empresa.

“Destaco com a positiu la formadora i la seva facilitat per explicar-se”

“Curs perfecte: reduït i quasi personalitzat”

Respecte al temps… “Estaria bé tractar més temps el Power Pivot, ja que el Power Map, i el Power View són més fàcils d’utilitzar”

Els nostres clients