Email suscrit correctament. T´hem enviat un email per a que puguis confirmar la teva subscripció.
930 044 671 - 620 895 893

mlEl Machine Learning no és nou, no obstant, els darrer avenços en connectivitat i computació l’han convertit en indispensable.

Gràcies a les noves tecnologies en el processament de dades, ja apliquen algoritmes a bases de dades gegants en menor temps i major variabilitat d’informació, el BIG DATA, obtenint des de recomanacions de productes a les pantalles de compra a la conducció automàtica dels nostres vehicles.

“’L’aprenentatge automàtic és la via fonamental i transformadora per la qual sestem replantejant tot el que fem”,  Sundar Pichai, CEO of Google Inc.

En el nostre curs d’Iniciación pràctica al Machine Learning, proposem un viatge de descobriment al tractament de problemàtiques habituals en la gestió, resoltes mitjançant els millors exemples de diferents tècniques, usant aplicatius de llicències de prova o gratuïtes. La sessió consta d’una introducció al ML i cinc pràctiques amb una durada de 4 hores.Machine Learning

Orientat a persones amb un perfil amb coneixements bàsic en l’ús i anàlisi de dades, sense necessitat de requisits tècnics.
El final de curs, l’assistent serà capaç de conèixer els algoritmes més adequats a cada tipus d’estudi i aplicar diverses tècniques de Machine Learning per obtenir:

  • Models predictius de preus o valors
  • Arbres de decisió per a diagnòstics
  • Segmentació de clients o productes
  • Associacions de productes en la cistella de la compra
  • Descobrir relacions entre variables

A la vegada que presentem solucions de ML com Watson Analytics, i es realitzen exercicis amb el programari més actual:

  • Azure
  • BigML
  • Power BI con R

Al finalitzar el curs els assistents seran capaços de poder continuar aprofundint en ML amb l’eina més convenient a les seves necessitats.


Formació especial In Company a mida per a la seva organització.

Informació y programes de cursos sense compromís: info@accio3.com – 930 044 671

Informació sense compromís

Clients opinen

“Aula perfecte per a la formació. Claredat i disponibilitat de la formadora”

“Tot molt bé: organització, formador…”

“Destaco com positiu les explicacions i dedicació de la professora”

“Formador: Muy buena predisposición, claridad en la explicación, así como los ejemplos y ejercicios para comprender mejor la teoría y poderla aplicar. Dinamismo, buena actitud, humor que hacen la formación muy útil y muy agradable”

“…formadora muy agradable i muy dispuesta a ayudar. Explica muy bien”

Els nostres clients