Email suscrit correctament. T´hem enviat un email per a que puguis confirmar la teva subscripció.
930 044 671 - 620 895 893

GAMIFICACIÓ: aprendre jugant

Noves tècniques d’aprenentatge:

La gamificació és un format d’aprenentatge que sedueix als participants i propicia una activació intensa en zones cerebrals, generant interès i plaer per aprendre. Gamificar un aprenentatge consisteix en conferir una càrrega emocional per assegurar la transferència a la memòria a llarg termini.

Es basa en una sèrie de jocs seriosos que permeten adquirir coneixements i entrenar competències generant un substancial increment de la motivació i compromís dels participants i la derivada millora de l’aprenentatge.

L’experiència de jugar portant-la a l’aprenentatge, es transforma en diversió al temps que s’incrementa exponencialment l’efectivitat de l’aprenentatge.

La gamificació està en la línia de la psicologia motivacional i són moltes les àrees de les organitzacions on són aplicables les tècniques de gamificació.

gamificaciónA través de l’aplicació de les mecàniques de joc en les tasques professionals del dia a dia laboral, es pot influir en el comportament de les persones per millorar la seva motivació, compromís i superació:

 • Processos formatius
 • Generació de motivació, compromís i fidelitat
 • Identificació i desenvolupament del talent
 • Potenciació de la innovació i generació d’idees
 • Millora en l’eficiència dls processos
 • Gestió i estimulació de la compartició del coneixement

Cursos gamificats online:

gamificacio cursos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A través de mecanismes de gamificació com els punts, rankings, barres de progrés,  reptes, medalles, nivells del nostre joc, apel·la a algunes de les motivacions bàsiques de l’ésser humà, com el desig d’assoliment i de superació quan s’acompleixin satisfactòriament les missions i reptes de joc. O la competició, que permet comparar-se amb els rivals, fomenta el rendiment i les relacions socials, com l’altruisme i la camaraderia. O en fi, la sensació de progrés i millora a mesura que s’assoleixin nous nivells de joc.

gamificación

 Formació online:

 • Accessible a través de PC o de dispositius mòbils
 • Pot jugar un nombre il·limitat d’usuaris, formant equips
 • Inclou un sistema de notificacions i avisos automàtics al correu dels usuaris
 • La formació a través dels jocs es pot bonificar
 • Genera informes complets de seguiment de punts, notes, accessos, etc.

 

La gamificació ben aplicada genera una petjada emocional positiva: el que ens diverteix i el seu aprenentatge associat, queda anclat en alguna part del cervell i tendim a repetir l’experiència, perquè genera plaer. Així, aprendre jugant és segurament el mètode més eficient i motivador d’aprenentatge que existeix.

Informació sense compromís

Clients opinen

Llenguatge fàcil és el que destaco com positiu.

“Eina molt útil”

“Recomendaría el curso por el conocimiento que aporta para implementar en el lugar de trabajo”

“El formador fa que estiguis atent durant tota l’estona, et manté amb l’interès. És molt bo, sembla que sap molt bé del que parla, transmet molta confiança en el que diu”,

“…buena disposición del profesor para comentar todas las dudas”

Els nostres clients