Email suscrit correctament. T´hem enviat un email per a que puguis confirmar la teva subscripció.
930 044 671 - 620 895 893

Lideratge, comunicació i coaching grupal en organitzacions

 

Des dels marcs teòrics de referència PNL, Anàlisi transaccional, Gestalt, presentem 4 propostes de formació incompany adreçades a equips d’empresa.

Orientades a resultats, amb la idea de facilitar el desenvolupament professional, amb un enfocament pràctic, participatiu i aplicable a la vida personal i laboral:

LIDERATGE D’EQUIPS D’ALT RENDIMENT

Conèixer les bases i característiques del treball en equip. Conèixer els rols necessaris per al bon funcionament del equip. Treballar en la competència de la visió global i les habilitats de comunicació. Tipus de lideratge. El líder com a coach. Desenvolupament i retenció de talent. conèixer les característiques dels equips d’alt rendiment i com fomentar-les en l’organització.

COMUNICACIÓ PERSUASIVA

Conèixer els elements clau de la comunicació persuasiva i tècniques eficaces. Treball en feed-back i retroalimentació. Anàlisi de casos i entrenament personal.

PRESENTACIONS EFICACES I ELEVATOR PITCH

Requisits d’un discurs efectiu. Pràctica per a la detecció de les àrees a desenvolupar. Anàlisi i feedback. Conèixer diferents tècniques de presentació i la seva aplicació.

HABILITATS PERSONALS EN CUSTOMER SERVICE

Identificar i procurar entrenament en les capacitats clau de l’entorn de l’atenció presencial al client: habilitats comunicatives, assertivitat, gestió i resolució de conflictes, pensament positiu, creences limitadores, escolta activa i empatia. Coaching grupal.

 

Formació bonificable in company, a mida per a la seva organització.
Sol·liciti programa sense compromís:
info@accio3.com – 930 044 671

Informació sense compromís

Clients opinen

Aspectes del formador… “Una bona comunicació i coneixement de l a matèria”

“…buena disposición del profesor para comentar todas las dudas”

“Aspectos a mejorar: más duración del curso”

“Lo mejor es la practicidad de las sesiones”

“El curs va se molt dinàmic, i amb molts exercicis, em va agradar molt, tant el curs, el formador i les instal·lacions, tot molt bé”

Els nostres clients