Email suscrit correctament. T´hem enviat un email per a que puguis confirmar la teva subscripció.
930 044 671 - 620 895 893

Lideratge, comunicació i coaching grupal en organitzacions

 

Des dels marcs teòrics de referència PNL, Anàlisi transaccional, Gestalt, presentem 4 propostes de formació incompany adreçades a equips d’empresa.

Orientades a resultats, amb la idea de facilitar el desenvolupament professional, amb un enfocament pràctic, participatiu i aplicable a la vida personal i laboral:

LIDERATGE D’EQUIPS D’ALT RENDIMENT

Conèixer les bases i característiques del treball en equip. Conèixer els rols necessaris per al bon funcionament del equip. Treballar en la competència de la visió global i les habilitats de comunicació. Tipus de lideratge. El líder com a coach. Desenvolupament i retenció de talent. conèixer les característiques dels equips d’alt rendiment i com fomentar-les en l’organització.

COMUNICACIÓ PERSUASIVA

Conèixer els elements clau de la comunicació persuasiva i tècniques eficaces. Treball en feed-back i retroalimentació. Anàlisi de casos i entrenament personal.

PRESENTACIONS EFICACES I ELEVATOR PITCH

Requisits d’un discurs efectiu. Pràctica per a la detecció de les àrees a desenvolupar. Anàlisi i feedback. Conèixer diferents tècniques de presentació i la seva aplicació.

HABILITATS PERSONALS EN CUSTOMER SERVICE

Identificar i procurar entrenament en les capacitats clau de l’entorn de l’atenció presencial al client: habilitats comunicatives, assertivitat, gestió i resolució de conflictes, pensament positiu, creences limitadores, escolta activa i empatia. Coaching grupal.

 

Formació bonificable in company, a mida per a la seva organització.
Sol·liciti programa sense compromís:
info@accio3.com – 930 044 671

Informació sense compromís

Clients opinen

Aspectes positius: “Adaptabilitat a necessitat de formació: temaris, nivell i horaris”

Quiero expresar nuestro agradecimiento y felicitaciones por la jornada de ayer de TeamBuildingTransmite a la formadora nuestra gratitud por todo lo bien que nos lo hizo pasar,  su trabajo fue perfecto, a pesar de las “incidencias de tiempo”.

“La metodologia emprada i la formadora han estat excel·lents”

Respecte a la formadora… “Expressions molt clares”

“Destaco com a positiu els professor i els exemples preparats, i que tot funciona a la primera”

Els nostres clients