Email suscrit correctament. T´hem enviat un email per a que puguis confirmar la teva subscripció.
930 044 671 - 620 895 893

Activitats OUTDOORS per a empreses —> bonificable!!!

accio3 ha creat una sèrie d’activitats outdoor lúdiques, que a més es poden bonificar com formació.accio3 ha creat una sèrie d’activitats outdoor lúdiques bonificables.

És un model formatiu a mida basat en experiències vivencials a l’aire lliure: activitats guiades amb una metodologia d’aprenentatge a través de l’experiència directe, amb l’objectiu de millorar la comunicació, fomentar el treball en equip, reforçar a resistència a l’estrés, guanyar en confiança…

Botiga online

Prestashop, crea la teva pròpia botiga online

Disseny i programació de botigues online a mida, adaptades a les exigències de cada client i del mercat online. Desenvolupem cada disseny amb la creació d’elements per a que la seva empresa estigui ben posicionada a la xarxa: banners, emailings, catàlegs online, animacions, etc. El servei també inclou la formació adequada per a que cada client pugui actualitzar la seva tenda online de forma autònoma. També oferim un manteniment integral per a tenir sempre al dia la seva Botiga Online.

Presentacions amb PREZI o POWERPOINT

Curs de PREZI, accio3, més de 25 edicions fetes amb èxit

Ha de presentar un projecte, curs, servei, taller, idea, novetat, presentació corporativa, mapa mental, currículum…???
Fem presentacions dinàmiques i molt vistoses  per diferenciar-se de la resta, i sorprendre a l’audiència amb una presentació original.

Selecció de formadors

Selecció de formadorsaccio3 garantim que tots els nostres formadors disposin de totes les competències necessàries en la seva especialitat formativa, a fi d’assegurar la qualitat en la formació que imparteixen.
Servei dirigit a centres de formació: Disposem d’una base de dades de formadors en les següents especialitats: Disseny Web, Imatge digital,  Internet 2.0, Màrqueting, Ofimàtica,  Programació, IBM AS/400, Habilitats directives…

Coordinació de cursos

Coordinació de cursosD’interès per a formadors freelance o empreses de formació: gestió de les inscripcions (altes, baixes, cobrament…), control d’assistència, certificats de participació, emails de cortesia/recordatoris als alumnes, gestió del material didàctic, lloguer d’aula/espai, coordinació amb el/s docent/s, gestió d’exàmens, presentació-clausura de cursos…

Tasques administratives

accio3 ofereix serveis administratius a petites i mitjanes empreses, professionals i autònoms:

  • Textos i documents: elaboració, revisió, correcció, classificació i arxiu.
  • Full de càlcul-Excel: Introducció de dades, elaboració de fulls i gràfics.
  • Presentacions amb Powerpoint o Prezi.
  • Factures: elaboració i control del cobrament de les mateixes

Informació sense compromís

Clients opinen

“Formador: Muy buena predisposición, claridad en la explicación, así como los ejemplos y ejercicios para comprender mejor la teoría y poderla aplicar. Dinamismo, buena actitud, humor que hacen la formación muy útil y muy agradable”

Curs molt àgil i molt dinàmic.

“Treballa diferents exemples amb els diferents casos de relacions i incidències que en podem trobar”

“La formadora es una excelente motivadora”.

“Dona una visió del potencial de Genesis Framework molt clara”

Els nostres clients