Email suscrit correctament. T´hem enviat un email per a que puguis confirmar la teva subscripció.
930 044 671 - 620 895 893

Anàlisi de dades amb Power BI: flexible, accesible, solvent…

10Power BI, per la seva flexibilitat, accessibilitat, solvència i preu, és el camí natural cap a la creació dels Quadres de Comandament compartits que facilita la presa de decisions i l’anàlisi en profunditat de dades pròpies integrades amb les de la xarxa.

D’especial interès per a usuaris que maneguin Excel habitualment i necessitin implementar les funcionalitats d’anàlisi que ofereix en combinació amb Power BI. L’ús conjunt de les dues aplicacions permet recopilar, donar forma, analitzar i explorar les principals dades empresarials amb una notable optimització de temps i millora de la productivitat. 

Entre els avantatges…

  • Una connectivitat inigualable, a l’abast de totes les butxaques, senzilla i per a qualsevol ERP, fitxer, taula, URL, o base de de dades SQL, MySQL, SAP, també Hanna, MongoDB, etc.
  • Una corba d’aprenentatge baixa per obtenir resultats competents. És un avantatge saber de transformació de dades, taules relacionades, però el més important és tenir molt clar el resultat final de visualització desitjat. Si partim d’una taula de dades elaborada, la connexió és directe, unes poques fórmules DAX per completar i el resultat és immediat.
  • A l’actualitat no hi ha barreres entre intel·ligència de negoci, comunicar la informació clau per a la presa de decisions en l’organització i el Business Analytics. Power BI compta amb tota la potència al incloure algorismes matemàtics Machine Learning, per predir, l’anàlisi de textos, correlacions…

 

 

 

 


 

Formació bonificable in company, a mida per a la seva organització.
Sol·liciti programa sense compromís:
info@accio3.com – 930 044 671

 

Informació sense compromís

Clients opinen

“Curso muy bien dirigido y muy aprovechado”

“…buena disposición del profesor para comentar todas las dudas”

Aspectes positius: “Adaptabilitat a necessitat de formació: temaris, nivell i horaris”

“La profesora hace el aprendizaje muy ameno. Es fantàstica”

“Servirá de mucha ayuda en nuestro trabajo. Se podría hacer más a menudo. La formadora GENIAL, me he sentido muy a gusto y estaría encantada de repetir con ella”

Els nostres clients