Email suscrit correctament. T´hem enviat un email per a que puguis confirmar la teva subscripció.
930 044 671 - 620 895 893

Formació en BIG DATA, Business Intelligence, Oracle BI… 

BIG DATA, BI

 .

Diferents propostes de formació en Big Data, BI, Oracle BI… segons els objectius a aconseguir i el perfil dels participants.
Enfocats a la formació in company bonificada, el nostres experts poden assessorar sense compromís sobre el que millor s’adapta a les necessitats de la seva organització.

 

.

01: Introducció al Business Intelligence

El futur de les organitzacions passa per adoptar models intel·ligents a la presa de decisions, per ser més eficients i competitius. Aquest curs és el punt de partida per a organitzacions que encara no saben com treure profit a les seves dades. Al acabar, els assistents tenen una visió clara de què és el BI i com pot ajudar a nivell estratègic, com tàctic i operacional.

 

02: Introducció al Big Data

Big Data és innovació, competitivitat i accés a un coneixement que altrament quedaria fora de l’abast de les persones que han de prendre decisions en les organitzacions. Aquest curs és el punt de partida per a aquelles empreses que volen ser competitives i no perdre el tren de la innovació. Al finalitzar, els participants tenen una base conceptual i tecnològica sobre Big Data que els permet començar a traçar un full de ruta per a la implantació de sistemes analítics avançats.

 

03: Oracle Business Intelligence – IT

Oracle Business Intelligence (OBI) és una plataforma de BI per obtenir una visió única i corporativa de la informació. La construcció d’aquesta capa analítica transversal dins les organitzacions és l’objectiu principal d’aquest curs. Per arribar a dissenyar aquest repositori de metadades, s’han d’entendre els fonaments i components de la plataforma OBI. Durant el curs es veuen situacions reals que formen part de la gestió dia a dia de la plataforma i que els assistents han de resoldre. Al acabar els assistents poden afrontar un projecte d’implantació de la plataforma Oracle BI.

 

04: Oracle Business Intelligence – Creació d’anàlisis i quadres de comandament

Oracle Business Intelligence (OBI) és una plataforma de BI per tenir una visió única i corporativa de la informació. Construir informes amb visualitzacions efectives és vital per implantar amb èxit una solució de BI. El curs es focalitza en la creació d’informes i quadres de comandament, i posa especial atenció a les bones pràctiques de visualització. També es fomenta l’experimentació més enllà del guió preestablert, i s’analitzen diferents situacions del dia a dia per no caure en paranys.

 

05: Model dimensional (Metodologia Kimball)

El Business Intelligence es basa, des del punt de vista del model de dades, en un paradigma de disseny nou: El model dimensional. L’eficiència d’una solució de BI depèn majoritàriament de la qualitat del disseny del model de dades. Aquest curs realitza un camí des dels fonaments teòrics i conceptuals fins a tècniques avançades de disseny. Els assistents al curs podran justificar les seves decisions de disseny i obtenir una base conceptual sòlida per dissenyar models de dades segons el model dimensional basats en la metodologia Kimball.

 

06: Disseny d’ETL (càrregues de dades)

L’ETL és el procés que realitza la càrrega de dades des dels sistemes origen cap al Data Warehouse. És un procés complex que requereix un disseny precís i acurat. Per poder triar entre un ventall de dissenys, el curs s’inicia oferint diferents tècniques i opcions per als diferents passos de l’ETL. Es fomenta la participació incentivant l’anàlisi de les situacions plantejades. D’aquesta manera s’identifiquen els aspectes positius i negatius de cada decisió de disseny. Un cop finalitzat, els participants gaudeixen d’un ventall possibilitats i una visió global per dissenyar processos ETL robustos i eficients.

 


 

Formació bonificable in company, a mida per a la seva organització.
Sol·liciti programa sense compromís:
info@accio3.com – 930 044 671

Informació sense compromís

Clients opinen

“La formadora es muy buena en su trabajo consiguiendo el propósito del curso, y que las técnicas de relajación nos hagan más fácil el trabajo”

“Aspectos positivos: Profesionalidad, conocimientos, buena comunicación y explicaciones”

“Curs instructiu i s’aplicarà a la feina”

“Atenta, muy buena comunicación”

“Aspectos positivos: TODOS! ”

Els nostres clients