Email suscrit correctament. T´hem enviat un email per a que puguis confirmar la teva subscripció.
930 044 671 - 620 895 893

Totes les dades en qualsevol lloc i qualsevol moment.

BUSINESS INTELLIGENCE

Excel 2013 ofereix funcions de BI que faciliten como mai l’exploració de dades.

 

Business Intelligence BIAmb Excel 2013 es poden crear informes, panells, importar dades, classificar, organitzar i utilitzar dades per crear informes i quadres de comandament.

Algunes característiques de BI amb Excel: obtenir dades natives, externes, crear informes, anàlisi, quadres de comandament, visualització enriquida, aplicar filtres, segmentació de dades…

Inclou Power Pivot: complement per a l’anàlisi de dades eficaç i crear models de dades sofisticades. Permet combinar i explorar grans volums de dades d’orígens diferents, realitzar i compartir anàlisis d’informació de forma ràpida, mitjançant una visualització atractiva i de fàcil lectura.

 

POWER BI

Power BI transforma les dades de la seva organització en objectes visuals enriquits que recopilen, organitzen, comparteixen dades i faciliten l’anàlisi de la informació.

 

Business Intelligence con ExcelPower BI és un servei d’anàlisi de negoci basat en el núvol que proporciona una vista única de les dades del seu negoci. Permet supervisar l’estat de l’organització mitjançant panells, crear informes interactius, i qualsevol es pot connectar, visualitzar i analitzar les dades amb més rapidesa, eficiència i descripció.

Els panells de Power Bi, ofereixen als usuaris una vista de 360 graus amb les seves mètriques més importants en un mateix lloc. La informació s’actualitza en temps real i està disponible en tots els dispositius. Amb un sol clic, els usuaris poden explorar les dades del panell mitjançant eines intuïtives que permeten obtenir respostes fàcilment..

 

 


Formació especial In Company a mida per a la seva organització.

Informació y programes de cursos sense compromís: info@accio3.com – 930 044 671

Informació sense compromís

Clients opinen

“La profesora hace el aprendizaje muy ameno. Es fantàstica”

“La actividad me ha parecido muy entretenida, para fomentar el trabajo en equipo y la colaboración entre los miembros de la empresa”.

“Curs instructiu i s’aplicarà a la feina”

“Profesora de excelente trato, muy comunicativa y con muchos conocimiento”

“La adaptació del formador al nivel de los participantes ha sido clave para el desarrollo del curso: dinámico y paciente… ¡¡GRACIAS!!”

Els nostres clients