Email suscrit correctament. T´hem enviat un email per a que puguis confirmar la teva subscripció.
930 044 671 - 620 895 893

ITINERARIS de CIBERSEGURIDAD

ciberseguridadDiferents propostes de formació en l’àmbit de la seguretat digital,  segons els objectius a assolit i el perfil dels assistents.
Enfocats a la formació incompany bonificada, els nostres experts assessoren sense compromís en una reunió cara a cara sobre la formació que millor s’adapta a les seves necessitats.

—–
—————

01
Concienciació digital bàsica: Ciberseguretat per a usuaris inexperts

CiberseguridadAprendrem de forma molt senzilla, els conceptes bàsics de les comunicacions a Internet: que és una adreça IP, un virus, un tallafoc, un hacker… Conceptes fonamentals que ajuden a aprendre a navegar per la xarxa amb confiança i seguretat.
Aquest és un curs de seguretat de xarxes bàsic adreçat a l’usuari final, per que conegui les eines que li ofereix Internet.
No són necessaris coneixements tècnics.

—–

02
Seguretat Informàtica per a usuaris. Conscienciació i bones pràctiques per a les organitzacions

cb12Les tecnologies de la informació són un element indispensable en el funcionament i el desenvolupament de les organitzacions. Els usuaris són el punt més vulnerable en la cadena, a causa del seu desconeixement en matèria de seguretat que pot ocasionar incidents que posin en risc la confidencialitat i integritat de la informació sensible.

 

—–

03
Securització de xarxes Wifi per a NO informàtics: Convertir la Wifi en una barrera inexpugnable

cb06La seguretat total no existeix, però pots convertir la teva xarxa WIFI en una fortalesa inexpugnable, evitant que els veïns et robin el senyal i més important, assegurant les nostres dades privades.
Curs dissenyat exclusivament per a neòfits en la matèria, per aprendre de forma senzilla i divertida com protegir el senyal WIFI, i per tant la informació emmagatzemada en els nostres dispositius (PC’s, portàtils, IPAD’s, telèfons mòbils, etc.).

—–

04
Iniciació al Hacking ètic

cb01Un hacker es algú apassionat per la seguretat digital, amb coneixements profunds del funcionament intern de un sistema, en particular d’ordinadors i xarxes informàtiques. Encara s’associa a delinqüent informàtic o pirata, tot i que en molts dels casos es centra a descobrir vulnerabilitats, assegurar i protegir sistemes. Són els “bons”, els White hats, els hackers ètics.  El curs va adreçat a usuaris inexperts amb l’objectiu de documentar-se, aprendre l’argot, etc. Proporciona coneixements inicials necessaris per passar al Hacking ètic avançat, en el cas dels que no vinguin d’entorns de securització IT.

—–

05
Hacking ètic avançat

cb14Un hacker ètic és un professional de la seguretat que aplica els seus coneixements de hacking amb finalitat defensiva i legal. En definitiva, el hacking ètic pot definir-se co l’ús de les tècniques d’intrusió i estudi de vulnerabilitats d’un sistema per  protegir-lo d’amenaces.
Curs complet adreçat a tècnics i/o consultors de sistemes, amb una dilatada experiència en entorns Windows i/o Linux.

—–

06
Seguritat Perimetral: Planificació i gestió

cb10La seguretat física i la seguretat lògica són dos aspectes del pla de seguretat informàtica, ambos imprescindibles per a la protecció d’una organització.
El pla es descriu en com s’implementa la seguretat, les mesures, els procediments…  Un bon pla de seguretat digital posa el focus sobre les accions a realitzar per assolir nivells superiors de protecció, definint prioritats i accions en funció dels recursos.

 

—–

07
Como evitar un atac per Ransomware

Digital Information StreamArran del greu darrer ciberatac de maig 2017, molts ens preguntem que està fallant per a que tants usuaris s’han vist infectats i afectats, tot i tenir un antivirus configurat i actualitzat. Que va passar? L’antivirus… serveis d’alguna cosa?
Adreçat a usuaris en general amb poca coneixements informàtics més enllà de les eines que utilitzen en el dia a dia.

—–

08
Open Source Security Information Management

cb04Adreçat a professionals: ens introduïm en la versió Open Source SIEM d’aquest producte que ens permetrà una administració integral de la seguretat de les xarxes i ofereix una solució completa i granular mitjançant l’ús de diverses eines com  OpenVAS, Snort, Kismet, ntop, Nagios, etc.

—–

—–

09
Como actuar davant el Ciberassetjament /Ciberbullyng

cb09Centrat en els aspectes educatius, preventius i d’actuació respecte als diferents tipus d’assetjament.
Fruit de la col·laboració entre grups d’experts en seguretat informàtica i psicologia, que des de diferents àmbits i experiències han posat el seu coneixement a disposició de pares i professors, per educar i conscienciar als fills en matèria de seguretat a la xarxa.

 

———–

————–


Formació especial In Company a mida per a la seva organització.

Informació i programes de cursos sense compromís: info@accio3.com – 930 044 671

Informació sense compromís

Clients opinen

“Servirá de mucha ayuda en nuestro trabajo. Se podría hacer más a menudo. La formadora GENIAL, me he sentido muy a gusto y estaría encantada de repetir con ella”

“Aspectos a mejorar: más duración del curso”

“Buen material y buen formador”

Aspectes positius: “Adaptabilitat a necessitat de formació: temaris, nivell i horaris”

“Molt pràctic des del primer moment. Veus els conceptes necessaris per fer-lo servir des de ja”

Els nostres clients