Email suscrit correctament. T´hem enviat un email per a que puguis confirmar la teva subscripció.
930 044 671 - 620 895 893

Pensar creativament: generar idees noves sense interferències ni censures

pensarcreativamentEn un món guiat per les rutines on tot sembla planejat i pensat, sovint ens adaptem a les condicions i límits del nostre entorn sense qüestionar-ho. El pensament creatiu és una capacitat que tenim tots, i que podem desenvolupar per millorar el nostre dia a dia, al món laboral i el personal.

Amb el procés creatiu podem trencar els patrons preestablerts i els processos tradicionals. La seva utilitat radica en el desenvolupament d’idees innovadores i disruptives, aportant millores i solucions a problemes estancats.

Sovint relacionem creativitat amb creació artística, però la creativitat va més enllà. Aplicat al món professional, el pensament creatiu juga un paper fonamental al trobar l’avantatge competitiu que ens diferencia i neutralitza la competència.

És fàcil doncs el creixent interès de les organitzacions en empleats amb capacitat de pensar “fora de caixa”, doncs reconeixen la importància de la creativitat i innovació per fer front a l’alt nivell de competència, i per augmentar la productivitat.

Objectius:

  • Aconseguir col·laboradors que proposin idees noves, enginyoses, amb actitud proactiva ajudant a elevar la productivitat de l’equip.
  • Despertar l’esperit creatiu i el pensament crític que facilita el desenvolupament d’una visió nova.
  • Desenvolupar habilitats de pensament que facilitin la presa de decisions.
  • Pensar diferent per fer coses diferents i per obtenir resultats diferents.

 


 

Formació bonificable in company, a mida per a la seva organització.
Sol·liciti programa sense compromís:
info@accio3.com – 930 044 671

 

Informació sense compromís

Clients opinen

“Aprendes agilidad para moverse en Excel. El profesor muy adecuado y profesional. Ampliaría el curso con más prácticas”.

“Les felicito por el curso. Muy interesante y de gran aplicación”

“Curs molt àgil i molt dinàmic”.

“La verdad es que ha estado muy bien!!! Muchos nos hemos quedado con ganas de más y así lo hemos expresado al final de la formación. Es muy interesante pero como es complicado, se necesita algo más de tiempo para poder notar mejoras en nuestro día a día”

“Después del curso me siento mejor. Se tendría que hacer un curso por semana”

Els nostres clients