Email suscrit correctament. T´hem enviat un email per a que puguis confirmar la teva subscripció.
930 044 671 - 620 895 893

powerbiMicrosoft Power BI

Fa cinc anys ningú no apostava per Microsoft com programari de Business Intelligence. Tots ho relacionaven amb Excel i les seves taules, amb una eina a eliminar en els processos integrats de l’organització, i uns pocs incompresos predicaven els avantatges del Power Pivot.

Però s’havia iniciat el camí de l’èxit que ha portat a col·locar Power BI entre els liders del software de BI. Els principals èxits:

  • Una connectivitat sense comparació a l’abast de tots, senzilla i amb qualsevol ERP, fitxer, taula, URL o base de dades SQL, MySQL, SAP, inclús Hanna, MongoDB, etc. El que es necessito només cal demanar-ho i si hi ha un interès mínim, Microsoft i una comunitat OpenSource ho desenvolupa. I de franc, no s’ha de pagar per connectar el Quadre de Comandament com per exemple Google Analytics.
  • Una corva d’aprenentatge molt baixa per a obtenir resultats competents. És una avantatge saber de transformació de dades, taules relacionades, però el més important és tenir molt clar el resultat final de visualització desitjat. Si partim d’una taula de dades elaborada, la connexió és directe, una poques fórmules DAX per completar i el resultat és immediat. I de franc, de nou podem disposar d’un espai al núvol, on publicar els nostres  Dashboards i Informes, actualitzats automàticament.
  • L’opció de compartir-ho amb total seguretat de Microsoft, sols per a la nostra organització o per invitats, costa $100 a l’any per usuari. La versió Office Enterprise inclou aquesta opció.
  • I en l’actualitat no hi ha barreres entre la Intel·ligència de Negoci, comunicar la informació clau per a la presa de decisions i el Business Analytics. Power BI compta amb tota la potencia al incloure algoritmes matemàtics de Machine Learning, en les seves visualitzacions per a predicció, anàlisi de textos, correlacions i si es necessita més, emprar  scripts de Java o R.

Power BI, per la seva flexibilitat, accessibilitat, solvència i preu, s’ha convertit en el camí natural de les PIMES cap a la creació dels Quadres de Comandament compartits, per a la presa de decisions i l’anàlisi en profunditat de dades pròpies integrades amb les de la Xarxa.


Formació incompany bonificable

Sol·liciti programa de curs i/o pressupost sense compromís: info@accio3.com – 930 044 671 

Informació sense compromís

Clients opinen

“El curso de comunicación ha sido muy ameno. Helena ha sido una perfecta formadora y nos ha dado trucos, ideas… de como comunicar sobre todo en las situaciones más difíciles que nos encontramos en nuestro día a día. Ha sido un curso muy útil que nos ayudará”.

“El formador fa que estiguis atent durant tota l’estona, et manté amb l’interès. És molt bo, sembla que sap molt bé del que parla, transmet molta confiança en el que diu”,

“He sacado muchas cosas positivas. Sobre lo que debo hacer y sobre todo… lo que NO DEBO HACER”

“Me gustaría un curso fuera del horario del trabajo para poder atender mejor y no interrumpir todo el rato”

“La actividad me ha parecido muy entretenida, para fomentar el trabajo en equipo y la colaboración entre los miembros de la empresa”.

Els nostres clients