Email suscrit correctament. T´hem enviat un email per a que puguis confirmar la teva subscripció.
930 044 671 - 620 895 893

Política d’inscripció / devolució / cancel·lació / substitució d’accio3

Política d’inscripció:
Un cop l’assistent s’inscriu a un curs, es compromet a pagar el seu import total abans de l’inici. La no partipació per part de l’alumne sense previ avís, no perjudicarà en cap cas els drets d’accio3 de cobrar l’import total del curs.

Política de devolució:
Si l’empresa/persona client cancel·la la inscripció 10 dies o més abans de la data d’inici del curs, es reemborsarà el 98% de l’import de la inscripció (el 2% restant són despeses de gestió).
Cancel·lacions entre 9 i 3 dies naturals previs al curs, es reemborsarà el 50% de l’import d’inscripció.
Les cancel·lacions amb menys de 3 dies naturals d’anticipació, no tenen dret a devolució de l’import pagat, però aquest es podrà fer servir en un altre curs i el podrà utilitzar una altra persona diferent a l’inscrita inicialment.
Els reintegraments es realitzaran dins dels 15 dies laborals posteriors a la data d’inici del curs, per transferència bancària, al mateix compte en que es va efectuar el pagament del curs.

Política de substitució:
si la persona inscrita no pot participar en el curs, i previ avís (al menys 2 dies d’antelació a la data d’inici), es podrà substituir per una altre persona, sense cost addicional.

Política de cancel·lació:
– Per part d’accio3: En cas de cancel·lació d’un curs per part d’accio3, es retornarà l’import íntegre pagat a  l’alumne o empresa, dins dels 15 dies laborals posteriors a l’inici del curs.
– Per part de l’alumne/empresa: La cancel·lació de la inscripció per part de l’alumne o empresa un cop començat el curs, accio3 no retornarà l’import pagat. No obstant, i sense cap cost addicional, l’alumne podrà fer el curs en la següent convocatòria. Si l’alumne torna a cancel·lar per segona vegada la assistència, perdrà el dret a traslladar la seva inscripció a la següent convocatòria.

Informació sense compromís

Clients opinen

“La formadora es una excelente motivadora”.

“Aspectos a mejorar: más duración del curso”

“Curso muy bien dirigido y muy aprovechado”

“Curso muy práctico, claridad en las explicaciones”

“Servirá de mucha ayuda en nuestro trabajo. Se podría hacer más a menudo. La formadora GENIAL, me he sentido muy a gusto y estaría encantada de repetir con ella”

Els nostres clients