Email suscrit correctament. T´hem enviat un email per a que puguis confirmar la teva subscripció.
930 044 671 - 620 895 893

Univers Excel, PowerPivot, PowerBI…

Li donem una volta més a Excel, i presentem noves propostes de formació que van més enllà, per optimitzar tasques del dia a dia, automatitzar processos, combinar dades, ajudar en la presa de decisions…
.

Excel

Treballar amb dades de temps

Dos xifres es poden sumar sense problema, però si el què hem de sumar són hores amb minuts o fer operacions en referència al temps, els càlculs es compliquen. Com gestionar el temps amb Excel d’una manera eficaç.

Excel Gràfics

Les dades presentades en forma de gràfic faciliten la lectura i comprensió. Aprofundir en l’automatització de dades, la representació de les mateixes amb gràfics que no són habituals, treballar amb els KPI… 

Macros: Introducció d’usuari i automatització amb macros…

Com realitzar macros senzilles aplicables a qualsevol àrea de l’empresa, per automatitzar processos. Un cop après, aprendrem a fer macros més complexes per optimitzar temps i productivitat. 

Macros específiques per a finances

Macros senzilles aplicables específicament a l’àrea de finances i administració. També macros més complexes per automatitzar processos específics per a aquests departaments.

PowerBI – Business Intelligence

Conèixer i utilitzar les eines de Microsoft Power BI, eina d’anàlisi per visualitzar dades de la nostra empresa, prendre decisions, compartir la informació, inserir-la en una aplicació o en un lloc web…

PowerBI – Actualització

Per a qui ja coneix el programa i l’utilitza, i vulgui conèixer les darreres novetats.
 

PowerBI – Quadre de comandament PowerBI

Instrument de gestió que facilita implantar l’estratègia de l’entitat de manera eficient: proporciona el marc, l’estructura i el llenguatge adequat per comunicar la missió i l’estratègia en objectius i indicadors organitzats en cinc perspectives: finances, usuaris, processos interns, formació i creixement i àmbit social.

Excel – PowerPivot actualitzat

Eina d´Excel que ha evolucionat en les darreres versions. Facilita la gestió de dades que provenen de diferents fonts d’informació, fent possible una anàlisi àgil, ràpida i molt útil de les dades que tenim a la nostra empresa.


Formació bonificable in company, a mida per a la seva organització.
Sol·liciti programa sense compromís: info@accio3.com – 930 044 671

Informació sense compromís

Clients opinen

“Classe molt estructurada”

“Profesora de excelente trato, muy comunicativa y con muchos conocimiento”

“El curso es muy corto, se necesitarían más horas para que fuera perfecto”

“Professora perfecta”

“Curso muy práctico, claridad en las explicaciones”

Els nostres clients